Nu frågar jag igen

Kommer ni ihåg att jag ganska impulsivt kom med ett förslag i vintras? Jag skulle återkomma efter sommaren lovade jag då och nu tycker jag fortfarande att det var en kul idé. Inbjudan gäller alla mina nu aktiva bloggvänner, även de som kommit till senare. I stället för att skriva ungefär samma text en gång till länkar jag till det inlägget, men intresseanmälningar kan ni göra i kommentarer här eller maila mig. Om ingen har lust eller möjlighet så ska ni komma ihåg att jag inte alls tar illa upp för det. Länken kommer HÄR.

OBS! Jag kommer inte att tjata om detta igen så det här är enda chansen att visa intresse. Men intresseanmälningar är inte bindande.

2014-01-26-18652014-01-26-18682014-01-26-1869


19 comments

 1. Jag lämnade mitt intresse då och jag tycker fortfarande det skulle vara roligt, men mina barn fyller ju år i slutet av januari och jag kommer vilja åka upp till Stockholm då. Nu har jag inte fler semesterdagar. Men det kanske blir möjlighet ett annat år? Jag tycker idén är rolig!
  Kram

  Gilla

  • Det verkar som om det är du och Lotta som är mest intresserade av en ny chans och om inte barn eller andra närstående vill dit upp nästa vinter så kan jag fråga er två igen då. Det vore ju kul om det blev av 🙂 Men det beror som sagt på omständigheterna.
   Kram

   Gilla

 2. Vilken underbar idé du kommit på! Jag vill jättegärna träffa dig när tillfälle ges, men känner mig väldigt omobil (eget ord) med djuren. Har försökt få till en Hfors-resa till mina gamla vänner, men inte ens det lyckas jag tajma in. Men skulle det finnas en ledig bädd hos dig när det närmar sig, o jag plötsligt ramlat över någon som jättegärna vill ta hand om mina djur några dagar, ja då hoppar jag på tåget! Kram

  Gilla

  • Ja, så är det. Hur mycket man än älskar sina djur så blir man bunden av dem. Men det uppvägs av allt man får av dem 🙂 Men Blinka får gärna följa med. Katter är kanske svårare att ha med där och jag vet ju inte om det kommer någon annan som också behöver ta med sin hund. Jag vet inte om det förändrar något eftersom du fortfarande behöver djurpassning. Men om det löser sig så återkom gärna 😀
   Kram

   Gillad av 1 person

 3. Vilken trevlig idé men själv har jag bara ledigt vecka 8. Dessutom så fyller sonen jämnt i vecka 3 så då kan det bli Stockholm… Hoppas att någon hänger på! Det låter som en behaglig och kravlös vecka och just den sortens avkoppling som man behöver.

  kram och ha en bra lördag!

  Gilla

  • Jag förstår ju att de flesta har begränsad ledighet och andra planer och det kan man inte göra så mycket åt. Sällskap får jag ändå men det hade varit kul om det hade fungerat för några av er 🙂
   Kram

   Gilla

 4. Kära nån vilken kul idé! Jag som älskar snö, utflykter, njuta, lägga benen på bordet och att få träffa goa bloggvänner. Tyvärr kan jag inte kommande vinter men jag hoppas innerligt att jag får möjligheten igen. Det hade verkligen varit kul.
  Kramar

  Gilla

  • Hm, teknikstrulet fortsätter 😉 Jag skrev en kommentar men den ville visst inte publiceras…
   Kul att du är så intresserad 😀 Jag vet inte hur det blir nästa vinter men om varken barnen eller andra närstående uttrycker att de vill dit då så kan jag fråga dig och Miemarie igen. Ni två verkar mest intresserade av en ny möjlighet. Det vore ju jättekul om det kunde bli av 🙂 Ha en liten tanke på semster vecka 5 2020 🙂
   Kram

   Gilla

   • Åhhhh så glad jag blir! Alltid min första tanke då jag vill göra något, ”hur ska jag lösa det för Eddie”…. Jag älskar att planera då jag vet att det finns en plats för honom och han är verkligen väldigt lätt att ta med sig. Finner sig i det mesta.

    Kram

    Gilla

   • Så har har alltid jag funderat också. Enda fördelen med att vara utan hund är att man slipper tänka så. Men jag blir glad för alla möten med snälla vovvar 🙂 Han får vara både i soffan och i din säng om du vill det, vi städar ju inte 😉
    Kram

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s