En vinterpromenad med mina barn dan före dopparedan

Det var en härlig vintermorgon och vi var helt överens om att vi ville gå ut i den vackra, vita vintervärlden. Jag frågade om mina barn ville se älgar och det ville de så vi vandrade iväg mot Sommarhagen. Vi såg bara en älg men den kom vi ganska nära. Den stod och åt lite på några grenar, tittade på oss en stund och fortsatte sedan mumsa. Vi såg rådjur också men det gör jag nästan varje promenad.

Vad roligt det är att gå tillsammans med mina två äldsta. Bror och syster gillar varandra väldigt mycket och om min yngsta dotter också hade varit här hade de alla tre stått där och hållt varandra i händerna. Eller kanske kramats alla tre samtidigt. Kan man bli annat än väldigt glad när ens barn är så nära varandra 😀 Yngsta dottern hängde mycket med oss via länk och det var också kul. Tyvärr låg hennes man med hög feber och då kändes det bra att hon kunde ha sällskap av oss…och vi av henne. Så blir det nog i dag, julaftonen, också. Tekniken är bra att ha ibland.

Med alla de här bilderna vill jag önska er en härlig och riktigt god jul.


12 comments

 1. Härliga foton som drar upp smilbanden! Visst är det skoj när barnen fortsätter ha en bra kontakt även som vuxna, det är kanske inte alltid så. De här dagarna ni fick tillsammans är ju guld värda, och jag bara ler…
  Kram

  Gilla

  • Mina barn har barnasinnet kvar och det är alltid kul att se hur de hänger med varandra i tokigheterna 😀 Jag står bredvid och skrattar och fotar. De tre syskonen träffas inte så ofta men när de gör det så är de otroligt nära varandra och det blir både kramar, skoj, allvar och djupa samtal. En fin samvaro helt enkelt.
   Kram

   Gillad av 1 person

  • Tack Lotta! Det har varit fantastiska dagar på alla sätt 😀 Jag njuter otroligt mycket av att se samspelet mellan mina barn och att jag får vara delaktig lite på sidan av. Men det ramlar ner en hel del kramar över mig också 😀
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s