18 comments

  • Ja, det var fint 😀 Jag var förvånad över att rådjuret låg kvar och bara tittade på mig. Men de är så vana vid människor i den här lilla skogen så det går att komma ganska nära.

   Gilla

 1. Sådana stunder är obetalbara ❤
  Jag blundar och njuter av de bilder jag just sett och den känslan som du förmedlat med din text.

  Kramar

  Gilla

 2. Så underbara bilder och vackra ord. När man ser dom bilderna kan man inte ta in ondskan som finns i vår värld.
  Kram

  Gilla

  • Tack Marie! Vad glad jag blir för att du tycker så 😀 En stund utan att tänka på allt hemskt kan vi alla behöva. Tyvärr kommer verkligheten tillbaka när stunden är över.
   Kram

   Gilla

 3. Vilka bilder du lyckades få till. Visst är det ok väder nu för det blir varmt mitt på dagen och solen skiner men idag har det börjat blåsa rent hemskt så jag kan väl sitta inne och se på Vasaloppet och elda och ha det varmt och vila onda foten.

  Gilla

  • Tack Anita! Det var en härligt morgon och jag glömde allt hemskt en liten stund. Här har det också blåst rejält idag men jag gick ut tidigt, före vasaloppet och då var det lite bättre. Hoppas att värmen lindrade det onda.

   Gilla

 4. Inte en människa, men en underbar levande varelse som ligger tryggt och tittar och undrar vad du är för filur! Och himlen är så vacker. Kylan är ingen fara när det inte blåser, jag har nog flyttat till ett blåshål, man klarar sig inte utomhus utan mössa!
  Kram

  Gilla

  • Haha, ja den varelsen räknar jag som en del av naturupplevelsen. En viktig och stor del 😀
   Det sägs ofta att Östersund är ett blåshål men det är nog inte värre här än på andra platser. Men ibland är det helt underbart och alldeles vindstilla. Mössan sitter kvar på mitt huvud vid utevistelse ett bra tag till. Det är ju så skönt att vara varm om hela huvudet 😀
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s