Solglimt

Jag såg solen i dag och gissa om det kändes bra. Den syntes inte många timmar men kanske har Östersund nu återigen tagit ledningen i antal soltimmar i december. Vi låg på första plats med fyra timmar men blev passerade av någon eller några platser som plötsligt hade fem soltimmar hittills under årets sista månad. Men nu kanske vi har hämtat in försprånget igen 🌞


16 comments

 1. Så härligt och grattis! Jag tror inte att vi har haft en enda soltimme här faktiskt under december. Den gråa filten ligger fortfarande kvar. Nåja, det kunde varit värre.

  Kram och ha en fin kväll!

  Gilla

 2. Å så heldig du er som har sett sola! Det går rykter om at den skal vise seg hos meg i morgen. Men jeg har nå mine tvil. Jeg har egentlig gardert meg litt, så jeg kan ta noen timer med avspasering fra jobb. Men jeg får vente å se om det blir sol før jeg gjør det.

  Gilla

 3. Underbart! Så vackert! Tack för att du visar hur det kan se ut när den väl tittar fram. Jag har glömt, det var såååååå längesedan nu. Om prognosen stämmer så kanske även jag kan visa ett foto nästa vecka på hur det kan se ut när solen är framme. Jag längtar ska du veta.
  Kram

  Gilla

  • Haha, ja det är nästan så att man undrar vad det är för konstigt som tittar fram 😀 Jag håller alla tummar för att du också ska få åtminstone en glimt av solen, kanske solsken hela dagen 😀
   Kram

   Gilla

  • Ja, jag kände hur stor skillnad det gjorde att få se solen 😀 Men det kanske inte blir så mycket mer av den varan före jul. Jag hoppas att solen tittar fram en stund även i Östergötland och att du också får känna hur livsandarna stärks för en stund.
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. Tack för den vackra bilden! solen i mitt liv just nu består av hund, katter, en god väninna att träffa utomhus nästan dagligen och en massa trevligt folk jag stannar och språkar med (vi säger tjötar med) när jag går mina promenader. På julafton finns visst chans att se en glimt av den solen som ska hänga på himlen! Kramen

  Gilla

  • Den bjuder jag så gärna på 😀 Du har många som gläder dig även om inte solen skiner så ofta. Men det är inte alltid tillräckligt, det vet jag. Vi får hoppas på vackert julaftonsväder och på att vi snart ska våga träffa vänner och närstående utan alla restriktioner.
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s