Himmel i förändring

Jag börjar med att berätta att den lilla sjuka kattungen tas om hand på bästa sätt. Nu bor hon tillfälligt hos en av de som startade upp katthemmet. Hos veterinären vätskades hon upp och fick medicin och nu ska hon matas ofta och lite i taget. Inte lätt när matlusten inte finns men jag är väldigt glad för att så mycket görs för att hon ska klara sig. Nu håller jag tummarna.

I morse blev det en promenad mot soluppgången och det är fascinerande att se hur himlen förändras nästan minut för minut.

Jag trodde inte att det skulle bli mer än så här och tänkte gå hemåt igen. Men då ringde min storasyster (inte samma syster som jag delade hus med) och berättade om sitt senaste äventyr. Det ville jag höra mer om så jag satte mig på en bänk (måste ha stöd för armen om jag ska hålla mobilen mot örat). Medan vi pratade fortsatte himlen att förändras och jag använde min fria hand till att fota lite mer.

Men snart blev det lite för kallt om rumpan där på bänken och medan jag påbörjade vandringen hem avslutade vi samtalet. Det var dålig sikt bort mot fjällen men jag kunde ändå se att snön har lagt sig på topparna. I morgon hoppas jag kunna se det tydligare då jag förhoppningsvis ska kunna gå en härlig morgonpromenad i solsken. Det ska komma mer snö i fjällen i natt så vädergudarna gör sitt bästa för att jag ska få som jag vill.


12 comments

 1. Så goda nyheter att kattungen blir så väl omhändertagen. Jag håller en tumme för att det räcker hela vägen ❤
  Ljuvliga bilder från din morgonpromenad. Tänks så vacker en himmel kan vara!

  Kram

  Gilla

  • Jag håller också tummarna hårt för att det ska gå bra för kattungen. Det är ingen tvekan om att man försöker med allt innan man ger upp 😀
   Tack! Ingen soluppgång är lik en annan och det är lika fint varje gång.
   Kram

   Gilla

  • Jag trodde inte att det skulle vara ett så väldigt stort engagemang när jag började här. Men här ger man inte upp innan allt hopp är ute. Det gör mig glad och lite stolt att få vara en liten del av det 😀
   Tack, ett helt gratis skådespel.

   Gilla

 2. Himmel vilken himmel, den levererar verkligen! Och så glad att kissemissen ännu har en chans att repa sig! Här hemma lyckas jag ibland fånga en fin kvällshimmel, morgonhimlen är det värre med…
  Ha en skön söndag, kram från pörtet

  Gilla

  • Haha, där fick du till det 😀 Soluppgångar kan se ut på många sätt och de flesta är väldigt fina.
   Jag är inte säker på att kattungen klarar sig men det gör mig glad att ingen ger upp innan hoppet är helt ute. Nu får hon väldigt god omvårdnad.
   Tack detsamma och en stor kram.

   Gilla

 3. Så vackert! Underbara bilder på ett riktigt skådespel!
  Det gläder mig att kattungen får så fin vård och en ny chans i livet!
  Ha en bra söndag!
  Kram

  Gilla

  • Tack! Jag trodde att det skulle vara alldeles för mulet för att soluppgången skulle bli så fin men som tur var fanns det en del glipor 😀
   Jag håller tummarna och hoppas att det ska gå bra för kattungen. Nu får den i alla fall en bra chans 😀
   Tack detsamma!
   Kram

   Gillad av 1 person


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s