Tre år sedan sist

I morgon är det äntligen dags. Ca halvtolv tar jag tåget härifrån och halvnio på kvällen är vi framme i Åre. Det blir ett snabbt byte i Stockholm där jag även möter min svägerska. Tillsammans ska vi, som många gånger tidigare, tillbringa en vecka i ett vitt, fluffigt vinterland.

Jag har visat bilder därifrån tidigare men nu kommer det snart nya foton. Något som däremot aldrig mer kan fotas är hur Kasper och Rex njöt av den här veckan varje år. De visste så väl att när vi kom till lägenheten i Åre så fick de vara i sängarna (inte vi som städar 😉 ). Efter en snabb runda för att hitta alla dofter, hoppade de sedan upp i varsin säng. Likadant varje år. Jag och min man fick jobba lite för att få plats men vi körde inte ner våra fina vänner. Vi tyckte allihop att det var väldigt mysigt att vara tätt tillsammans.

154131_540052409349503_1438768669_n

Om ni funderar på varför det inte har kommit några naturbilder från mig på länge så är förklaringen enkel. Jag har nästan inte varit utanför dörren de senaste två veckorna men jag tror att ryggen kanske är lite bättre nu. Det går lite upp och ner från dag till dag. Lite ska jag nog ta mig ut och vandra i alla fall. Hur det än blir med det så blir det härligt att komma upp dit.

 


18 comments

 1. Visst är det märkligt att både småbarn och husdjur vill ligga mitt i sängen! Struntar i hur de vuxna ”i rummet” ska kunna ligga skönt!

  Önskar dig verkllgen en trevlig resa! Det kan vara bra avkoppling inte för allt annat du har framför dig, även om du gjort mycket förarbete redan!

  Har du wifi i stugan så du kan blogga!? Viktiga saker, även i semestertider 🙂

  Gilla

  • Haha, ja och vi anpassar oss gärna och trycker ner oss på någon liten plätt. Allt för att hundarna ska få ha det bra 😀
   Tack så mycket! Det ska bli så skönt att komma dit. Många fina minnen och lika härligt varje gång.
   Det är en andelslägenhet som sköts om av Holiday club. De städar och förbereder och håller med lakan och handdukar. Jag har bara en vecka om året och jag har längtat. Wifi finns så det lär nog bli något inlägg 😀

   Gillad av 1 person

 2. Åh du ska iväg nu – härligt! Hoppas du får en trevlig vecka men all fluffsnö du kan önska 🙂
  Ha ha… djuren ja, de kan ta plats när de är på det humöret. Minns min stora lufs, han fick inte vara i sängen för han slogs så förskräckligt. Sopade till oss med framtassarna så vi både fick fläskläpp och blåtiror. Han trodde nog han klappade snällt men stor som han var så blev det hårdare än han tänkt tror jag. Och folk kunde ju börja få för sig att det gick väldigt vilt till här hemma 😉
  Ha det så gott på din resa! Och du… du bloggar väl lite 😉

  Gilla

  • Tack så mycket! Fluffsnö lät det finnas tillräckligt av enligt väderrapporterna 😀
   Åh, jag skulle ha velat träffa din lufs. Han verkar ha varit helt oemotståndlig och jättehärlig. Stackarn, som bara ville väl men som inte riktigt lyckades. Kasper kunde också vara lite hårdtassad utan att förstå det. Han blev så glad när någon vaknade och då kröp han närmare och krafsade med tassen. Ingen tanke på att klorna kunde ställa till det lite. Men i nästa sekund la han sin nos under hakan på den han ville ha uppmärksamhet från och var bara väldigt gosig 🙂 Rex däremot, var enbart gosig och mysig. Precis så som man tänker att en golden ska vara 😀
   Tack, jag ska ha det väldigt bra. Det blir säkert en del bloggande också 🙂

   Gillad av 1 person

 3. Härligt! Jag vet ju hur du längtat! 🙂
  Haha … ja, det där känns igen – mitt i sängen vill de ligga – tror de gillar att trängas 🙂
  Ha det nu så jättebra! Hoppas du hinner blogga lite också!
  Kram

  Gilla

  • Haha, ja det har väl inte undgått någon 😀 Jag försökte ju sälja min andel för några år sedan men fick ge upp. Det är jag glad för nu. Får väl se hur jag känner när jag bor mycket närmare.
   Hundar gillar definitivt att trängas. Det syns på var de ofta har sina favoritplatser 🙂 De sista åren ville Kasper absolut inte ligga i sängen och det var lite tråkigt. Men han hade väl någon orsak.
   Vi kommer att ha det väldigt bra och väldigt lugnt 🙂 Det blir nog en hel del tid över för bloggen. Det enda vi har inplanerat är att åka in till Östersund på tisdag.
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. De där djuren vet hur de vill ha det. Eddie älskar att ligga i sängen, hos mig får han det inte men hos minsta dottern är det helt ok. Hade kanske inte varit det om hon haft honom hela tiden. Däremot har jag funderat på att skaffa honom en egen säng som han kan vältra runt i.
  Hoppas din rygg ska må bra och att du kan få njuta av din tripp till Åre.

  Kram

  Gilla

  • Jaaa, Eddie vill ha en egen säng 😀 Det kanske inte måste vara en fullstor men med madrass och täcke. Här får han sova i sängen så mycket han vill 🙂
   Ryggen sätter gränser men jag kommer i alla fall ut en del. Det är ju inte farligt, bara besvärligt. Jag njuter ändå 😀
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s