Snäckor och sniglar som klättrar

Kommer ni ihåg att jag skrev om att ”dissociera”, ett ord jag hade lärt mig och fascinerades av? Man avskärmar sig från sina upplevelser och tränger undan jobbiga känslor. Jag inser att det var det jag gjorde under mitt lyckorus under förra veckan. Nu har verkligheten hittat tillbaka (inget nytt har hänt, jag har bara slutat dissociera) och jag har ingen lust att skriva ett glatt inlägg. Jag vill ändå dela med mig av det jag såg i skogen i morse för just då blev det en stunds distraktion.

485484497495494486483

482

489490491487493496498


8 comments

 1. Jag hoppas att vad det nu än är som är betungande reder ut sig på bästa sätt. Ibland tror jag att man reagerar lite så där som något slags försvar när tankarna blir jobbiga.
  Hur som helst så njuter jag av dina vackra foton, regndropparna förhöjer verkligen skönheten hos blommor och sniglar/snäckor!

  Gilla

 2. Man måste nu inte vara glad jämt … och ibland känns saker och ting lite mer betungande än annars … hoppas att du snart mår lite bättre igen.
  Att gå ut med kameran är för mig ett sätt att komma bort från saker som känns jobbiga … och att fota efter regn är speciellt på sitt sätt. Jättefina bilder på droppar, blommor, snäckor och sniglar … och koltrasten!
  Önskar dig allt gott!
  Kram

  Gilla

  • Tack!
   Det är väldigt skönt att kunna fokusera på djur och natur en stund. Äntligen hittade jag en koltrast som ville sitta stilla en liten stund 🙂 Som du ser har jag nu lärt mig att snäckor och sniglar inte är samma sak 😉
   Tack detsamma!
   Kram

   Gillad av 1 person

 3. Dom här bilderna fick jag lite snabbt scrolla förbi. Jag har lite snigelfobi.
  Det är synd att man är begränsad att skriva om saker som trycker en. Men så är det, bara att acceptera.
  Kram

  Gilla

 4. Inte kan man vara glad jämt för så fungerar tyvärr inte livet har nog många insett. Men en promenad med en fyrbent vän brukar pigga upp. Som vanligt så lyckades du med många härliga bilder på såväl flora som fauna.

  Kram och fortsatt fin lördag!

  Gilla

  • Nej, men jag önskar att man kunde det 😉
   Mina promenader är väldigt viktiga för mig, på många plan, så tack och lov att jag orkar gå längre nu.
   Tack, de visar snällt upp sig när jag går förbi.
   Kram och detsamma.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s