Äntligen blev det av

Det som var så efterlängtat var ett besök som jag och bloggvännen Lotta länge har ”pratat” om i våra kommentarer till varandra och via mail. Äntligen kunde vi träffas och vilket lyckat möte det har blivit. Men innan Lotta och fina vovven Eddie kom gick jag en lång promenad mot stan och men vände vid gångbron över sjön och fortsatte hem en annan väg än jag brukar gål

Jag kom upp på Krönet, en vägkrök så högt upp man kan komma utan att gå upp på berget.

Jag kom ner i närheten av Ändsjön och avslutade med en kort promenad längs stigen runt sjön och den sista lilla biten hem.

När jag kom hem hördes det välbekanta tutandet från Thomée och eftersom jag stod med kameran i händerna blev det en bild från balkongen.

På måndagskvällen kom Lotta och Eddie och det var precis så kul att träffas som jag hade tänkt att det skulle vara. Lätt att prata och många liknande tankar och erfarenheter. Och så Eddie…en helt underbar och väldigt gosig kompis som verkligen blir en kompis när han själv har fått tid att välja att bli en sådan. Jag väntade på klartecken från honom och när det kom kunde han inte få nog och knappast jag heller.

Tyvärr försvann det underbara sommarvädret men det var fortfarande varmt och mellan regnskurarna åkte vi till Bynäset. Fjällen kunde knappt skönjas i gråvädret men vi fick ändå en härlig promenad.

I dag blir det fler sköna promenader och i eftermiddag planerar vi att ta oss till Andersön, tillsammans med min son som kommer med tåget under dagen. I morgon är det dags för hans och min resa norrut men innan dess väntar den här dagens äventyr tillsammans med en nyfunnen vän, som har varit en vän vi a bloggarna länge, och jag får ju inte glömma nya kompisen Eddie. Det blir säkert en hel del gos med honom innan han och hans matte lämnar oss i kväll.


12 comments

  • Nej, vi har aldrig mötts förut men vi hade båda en känsla av att vi skulle trivas ihop. Så blev det och det blir säkert fler besök hos varandra 😀 En gosig vovve är en stor extrabonus.

   Gilla

 1. Men vad kul, jag förstår direkt att ni fann varandra! Och Eddie, vilken kramgo kompis! Och nu är det alltså redan dags för nästa resa, jag hinner inte med i svängarna! Kul dock att åter få ta del av dina upplevelser, trevlig resa! Kram

  Gilla

  • Ja, himla kul och inga problem med att hitta samtalsämnen 😀 Men vi babblade inte hela tiden och en del tid gick åt till gos med Eddie. Det är knappt att jag själv hinner med i svängarna med allt kul som händer. Resan har börjat superbra och så hoppas jag att det fortsätter.
   Kram

   Gilla

 2. Kära Ingrid!
  Tusen tack för helt underbara dagar hos dig med alla tänkbara ingredienser från livets skafferi och ditt fantastiska Jämtland. Vilka trevliga samtal och promenader vi hann med. Så fina foton, inte ofta man blir nöjd med foton på sig själv men du lyckades.

  Nu ska jag läsa ifatt lite hos dig!

  Massor av kramar ❤

  Gilla

  • Åååh Lotta, det var så roligt att få ha dig och Eddie här några dagar. Jag anade att vi skulle trivas ihop och precis så var det 😀 Kul att du gillar fotona. Jag tycker också att de blev bra på dig.
   Kramar tillbaka till dig och en puss på nosen till Eddie ❤

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s