Urdåligt wifi under vår resa

Nu är det inte längre i första hand tidsbrist som gör att jag inte visar mig så mycket i bloggvärlden. Det är mest den dåliga tillgången på bra wifi som hindrar mig från att både blogga, ladda upp bilder och att få tillgång till era bloggar. Jag försöker titta in till er emellanåt men det är så segt att det nästan är omöjligt. Kanske kommer resterande inlägg från vår Europatripp först när jag är tillbaka i Mjölby. Vi får väl se om kommande AirBnB-värdar erbjuder bättre wifi. Vi har i alla fall varit nere på både italienska och franska rivieran och har nu vänt norrut igen.

Jag ville bara tala om att jag inte har glömt bort er 🙂 ❤

DSC_0154


18 comments

 1. Vi väntar så gärna på foton och resten av din reseberättelse. Hoppas att det fina vädret håller i sig och att ni kommer till många fina platser.
  Kör försiktigt!

  Kram<3

  Gilla

 2. Den som väntar på något gott … ja, du vet! Jag väntar så gärna … och förväntar mig att du kommer att ”bildbomba” oss när du kommer hem!
  Fantastisk bild du bjuder på idag … läckert!
  Kör försiktigt även på hemvägen – ni hinner säkert se en massa fint innan ni är hemma igen 🙂
  Kram

  Gilla

 3. Wifin brukar fungera så där så själv gör jag bara korta inlägg när vi är på resande fort. Lite lättare med instagram. Härlig bild i alla fall!

  Kram och ha det fortsatt gott på er resa!

  Gilla

 4. Som jag har undrat vart ni tog vägen”Men inte ens 2018 är uppkopplingen garanterad, vet inte om jag ska vara ledsen eller glad över det…för jag tycke ju att tekniken kanske inte ska ta över helt i tillvaron…Men visst är den både bekväm och fantastisk. Men jag har tålamod att vänta på dina inlägg från resan när ni landat hemma, det är helt okej för mig. Uppväxt i skicka-brev-eran så tycker jag nästan att tillgängligheten idag är lite för bra, om du förstår vad jag menar. Det är inte fel att vänta och längta…Kram

  Gilla

  • Det är inte mycket att göra åt utan bara att konstatera att nu är det som det är 😊 Jag kan ibland tänka att det var skönt på den tiden då ingen kunde nå mig på semestern. Men å andra sidan har vi fantastisk bra hjälp av gps och andra funktioner 😀
   Nu har jag lyckats ladda upp en del bilder i molnet så kanske kan det bli något mer inlägg snart 😊
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s