Så fina alla är här

Det märks att personalen trivs och det säger de också att de gör. Patienter i olika åldrar och alla stannar ganska länge så man hinner komma lite nära varandra. Min son bor på ett anhörigboende på sjukhusområdet så han tittar in till mig lite då och då. Jag orkar inte med honom särskilt långa stunder men han sysselsätter sig med promenader och med att gå i en del affärer och med att leta upp matställen.

Det medicinska skriver jag om på min pld-blogg men jag  vill ändå skriva här också att nu är jag fri från den här sjukdomen. Nu är jag levertransplanterad men inte leversjuk. Det innebär inte att jag blir helt fri från problem. De immunsupresserande medicinerna, som jag måste ta livet ut, tvingar mig att vara extra försiktig inom många områden. Men det känns ändå mindre besvärligt än mina tidigare besvär.

I dag har jag varit på gym. Det är viktigt att komma igång med träning av muskler och det är inga problem. Jag tränade en del hemma för mig själv tidigare också men jag ska vara duktig och göra de rörelser som sjukgymnasten här har visat mig.

Jag hamnade i en slags matkoma efter lunchen, trots att jag bara åt halva portionen. Nu känner jag absolut ingen hunger så jag hoppar över middagen i dag. Kanske tar jag en yoghurt till kvällfikat i stället. Men jag dricker mycket och nu fungerar även kroppens tömningssystem helt som det ska. Allt går åt rätt håll 😀


15 comments

 1. Så skönt att höra att du är okej, eller till och med mer än okej. Jag är så glad att du fick din transplantation till slut! Nu ska det bli spännande att följa vad du hittar på – har ju följt alla dina funderingar runt vad du ska göra när du orkar 🙂
  Ha det så gott, krya på dig och inte minst – ta hand om dig!

  Gilla

 2. Personalen betyder mycket när man stannar lite längre. Helt klart är det så att personal som trivs bra är bra personal och det känner man av. Härligt att höra att du är uppe på benen och träningen är igång. Nog så viktigt att inte bli liggande.

  Kram och fortsatt god återhämtning!

  Gilla

  • Förlåt att jag missade din kommentar. Men nu har jag hittat den i flödet 🙂
   Personalen är jätteviktig och här är de både personligt trevliga och väldigt professionella. Jag är uppe och rör på mig väldigt mycket och får dagligen förvånade kommentarer från personalen 🙂 Det är inte min förtjänst att jag mår så bra som jag gör men det känns som om jag möts med mycket respekt 🙂
   Kram och tack!

   Gilla

 3. Härligt att du är så pass bra att du kan gå på gym! Nu förstår jag ju förstås att övningarna är anpassade till just dig och din situation, men ändå 🙂
  Härligt också att du orkar hålla oss, din bloggvänner uppdaterade – för så klart är vi intresserade av hur du mår 🙂
  Kram

  Gilla

  • Ja, som jag mår skulle jag gärna åka hem redan idag men jag förstår att det finns mycket de fortfarande vill ha koll på här 😀
   Klart jag vill skriva här. Det är ju en del av mitt liv och ni är ju min bloggfamilj 😀
   Kram

   Gillad av 1 person


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s