Kattmys

Två ljuvliga små knyten förtrollar mig den här helgen. Pixel och Grixis bor i Örebro hos min yngsta dotter och hennes man. I morse tog jag bilen hit och nu har jag blivit charmad och helt förälskad i dessa två söta pojkar.

003004005006007008010

Kasper fick stanna kvar hemma hos sin moster och Nalle. Där har han det bäst. Jag vet att han skulle bli väldigt trött på två nyfikna små varelser som inte har vett att respektera en äldre herres behov av lugn och ro. Det skulle nog sluta med en rejäl tillsägelse från Kaspers sida och det behöver vi inte utsätta någon av dem för.

Efter att jag hade bekantat mig lite med Pixel och Grixis, och blivit bjuden på kaffe, somnade jag en stund i soffan och en av de små liven la sig tätt intill och somnade också sött. Nu har matte och husse åkt för att handla (de passar på att låna min bil) och jag och kissekatterna har lärt känna varandra ännu mer. Det är nog tur att Kasper inte är här och ser hur hans matte faller pladask för de här två unga herrarna. Lite avundsjuk skulle han nog bli.

I morgon bitti åker jag hem igen. Jag mår bäst tidigt på dagen och det är då jag helst planerar in eventuella aktiviteter. Nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre. Det finns två dunbollar att mysa med så det får räcka för den här gången.


11 comments

  1. Vilka söta killar! Förstår att du faller pladask för dem, det skulle jag också göra! Kasper har det nog så bra där han är – äldre herrar behöver sitt lugn 😉

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s