Det blev så tyst i bloggvärlden

Jag har själv inte varit aktiv på några dagar och kanske är det därför jag inte har tänkt på hur tyst det har varit från er sida, kära bloggvänner.  I dag har har det dock känts lite tomt och det tog en stund innan jag förstod varför. Många av er brukar vara väldigt snabba med att svara på kommentarer och plötsligt kom jag på vad det var som saknades. Jag har läst era inlägg och skrivit kommentarer men det har inte plingat till som det brukar i min mobil när svaren kommer. Jag kunde inte tro att ni allihop samtidigt har slutat svara på kommentarer eller att alla har varit lika upptagna. Nu har jag precis gått igenom alla inlägg några dagar bakåt i tiden (jag följer er på ”bloglovin” och har en lista där) och jag vet nu att ni har svarat lika snällt som vanligt. Det är något annat som är fel eftersom jag inte har fått aviseringar om det.

Jag undrar om det bara är era svar som inte syns hos mig eller om kommentarer också försvinner eller inte går att få igenom. Om jag inte får en enda kommentar på det här inlägget så måste jag leka detektiv. Det kanske inte är så krångligt och jag borde väl ha tittat i ”inställningar” innan jag skrev det här. Men det är för sent nu så jag gör det efteråt i stället 😉

Livet är ganska händelselöst. Jag plockar svamp (surprise!). Men nu har jag bestämt mig för att inte plocka en enda stolt fjällskivling till. De sista exemplaren fick följa med mig hem i morse men nu vill jag inte ha fler…och ingen annan svamp heller känns det som.

I dag kom jag äntligen iväg och lämnade in min krånglande mobil. Jag är så nöjd med min gamla, spruckna så jag vill egentligen inte ha tillbaka den andra. Men gäller fortfarande garantin så är det dumt att inte utnyttja den och det är ju bra att ha en hel telefon i reserv. Det blev ett besök på Rusta också för att fylla på hundgodisförrådet. Det blev dentasticks (en billigare variant än originalet) och torkade kycklingfiléer. Nu har jag så vi klarar oss i flera månader. Vanliga tuggpinnar ger jag inte min hund. Dels för hans känsliga mages skull och dels för att de är fulla av kemikalier och är restprodukter som inte ens duger till bilsäten. Men torkade kycklingfiléer är både smaskigt för en vovve och bättre för hans mage.

018


11 comments

 1. Ja den där tekniken är verkligen inte att lita på. Dina kommentarer syns hos mig i alla fall. Själv tycker jag också det är lite händelselöst för tillfället. Har fått en förkylning ovanpå ögoninflammationen så idag befinner jag mig mest i soffan. Oroar mig för vad som händer på Korea-halvön, vill inte att min son ska befinna sig så nära. Funderar på om min resa kan bli inställd. Det är i och för sig ett litet problem i det hela. Jag har bara så svårt för att vänta och se. Tycker det är förfärligt.
  Kram

  Gilla

  • Ja, nu ser jag att det i alla fall fungerar att kommentera hos mig 😀 Mina kommentarer har fungerat, det visste jag, men jag har inte fått aviseringar om andra wordpressanvändares svar på mina kommentarer. Det har jag alltid fått förut. Men dina svar måste jag gå tillbaka till ditt inlägg och titta på.
   Jag skulle också vara orolig om jag var i din situation. Vi får hoppas att det mest bara är ord och skrämseltaktik för jag tror inte att någon kan vara så dum så att de gör verklighet av hoten.
   Kram

   Gilla

 2. Tekniken är bra … när den fungerar! Det händer mig också då och då att jag inte får någon avisering och jag vet inte heller varför … dessutom tappar WP bort mina bloggar som jag följer – och det är jättejobbigt.
  De där vanliga tuggpinnarna borde vara förbjudna – de är bara giftigt skräp! Bra att du inte ger såna till Kasper!

  Gilla

  • Jaha, då kanske jag bara ska vänta och se om det löser sig. Kanske är det bra att jag har ”mina” bloggar listade på bloglovin i stället för där har jag aldrig tappat bort någon. Jag tycker att det är en fördel att ha alla bloggar samlade på samma ställe och alla har ju inte wordpress 😉
   Jag slutade genast med tuggpinnar av råhud när jag fick veta hur och av vad de tillverkas. Kanske finns det sorter som inte är samma gift men jag vill inte chansa med min Kasper.

   Gillad av 1 person

 3. Teknikens under är inte alltid 100% pålitlig tyvärr men oftast fungerar det ändå bra. Tuggpinnar ger vi aldrig till Miss E men den torkade kycklingfilén ska jag titta närmare på när jag passerar Rusta nästa gång.

  Kram och god kväll!

  Gilla

  • Torkad kycklingfilé har jag sett både på ica och willys så det börjar nog bli ganska vanligt som hundgodis. Men Rusta har stora påsar och till ett bättre pris 🙂 Jag tror nog att Miss E skulle tycka om dem. Båda våra vovvar blir väldigt glada när det är kycklingdags 😀
   kram

   Gilla

 4. Tekniken, den underbara tekniken… Hoppas du får ordning på den!
  Den torkade kycklingfilén älskade min hund, andra tuggpinnar grävde han ner för att slippa se dem 😉 Jag behövde med andra ord inte göra något särskilt ställningstagande för att sluta köpa dem, det hade han redan klarat av… men torkad kycklingfilé, det var grejer det.

  Gilla

  • Haha, klok vovve 😀
   Kasper har en lite tjockare tuggpinne som leksak. Den leker vi med varje kväll. Jag kastar och han springer ett varv med den med mig efter (nåja, vi lunkar fram båda två). Så håller vi på ett tag tills jag inte orkar mer men sedan är han inte intresserad av den. I bland byter jag ut den men skulle han äta den så skulle jag inte ge honom någon mer.
   Kycklingfilé är nog mums för de flesta vovvar 😀

   Gillad av 1 person

 5. Ibland bli man förvånad och jag har varit förvånad över att jag får så lite kommentarer så kanske är det något fel men jag ser att jag fått en från dig. Hoppas det rättar till sig

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s