Hurra

Nu är det dags. Om några timmar kommer taxin och hämtar mig och i morgon blir jag förhoppningsvis delvis utbytt 😀 Det kan bli så att jag får åka hem igen om det visar sig att donatorns lever inte är så fin som de tror. Men jag vill inte tro att det blir så.

Nu vet ni varför jag försvinner från nätet några dagar. Fast kanske jag inte blir borta så länge. Jag har ingen aning. Men håll tummarna för mig nu. Både för att det blir av och för att allt går som det ska. Om det gör det kommer jag att vara hemma till första advent. Helt otroligt, fantastiskt  underbart 😀


17 comments

 1. Men åh! Jag hoppas innerligen att det blir av!
  Håller tummarna och precis som Anki kommer jag att ha dig i tankarna!
  Inte för att man får krama dig nu efter allt duschande men här kommer en imaginär och bakteriefri kram i alla fall 🙂

  Gilla

 2. I Östersund faller glädjetårar. Mamma ringde mig för att berätta. Som du vet finns som alltid i våra tankar och i våra samtal. Idag finns vi vid din sida även om det skiljer många mil.
  Om denna lever visar sig inte hålla måttet så får du se det som ett genrep inför nästa tillfälle.
  KÄRLEK från Maud och Ulli

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s