Stillhet

Nu har jag misslyckats två gånger med det här inlägget. Båda gångerna hade jag skrivit långa inlägg, ganska olika varandra men de handlade om den stillhet som hjärna och kropp håller mig i nu och om de tankar som snurrar när inte mycket annat händer. Mest positiva tankar och till viss del om att jag faktiskt är privilegierad. Nu orkar jag inte börja om igen så nu blir det bara några bilder. Jag vet inte vad som hände. Fingrarna hamrade på tangentbordet och rätt som det var raderades texten – två gånger!!!

Jag skulle släppa ut hundarna i trädgården och passerade min systers kök. Där låg en hög små tomater i en skål och den färgprakten måste ju förevigas. Ute i trädgården råder också en slags stillhet men några liv hittade jag 🙂


10 comments

 1. Så trist när det händer … ibland verkar datorerna leva sitt eget liv 🙂
  Härliga bilder med några som inte gett upp trots mörkret som blir längre för var dag som går. Tomaterna ser såå läckra ut!
  Kram

  Gilla

  • Ja, man tappar sugen lite när det händer och det är inte kul att försöka skriva om ett inlägg. Det känns som om det blir konstlat att försöka göra om något på samma sätt. Jag får försöka ha lite mer ordning på fingrarna hädanefter 😉
   Tack! Nu finns inte så många fräscha växter kvar i naturen men jag hoppas på fler frostmorgnar och kanske lite snö så småningom 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 2. Detta har jag också varit med om förr. Sa då att det var inte meningen att dessa ord skull nå andra just då. Det är dina fina bilder som ska framstå idag med snygga färger och mönster. Ha en bra dag fina vän/ kram

  Gilla

  • Jag tänkte faktiskt något liknande och kanske var jag lite för personlig i mitt raderade inlägg. Jag är inte rädd för att vara det men kanske har du rätt i att det inte var meningen att ni andra skulle läsa dessa tankar 🙂
   Tack snälla du 🙂 Jag önskar dig detsamma.
   Kram

   Gillad av 1 person


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s